Αναζητείται άμεσα λύση για το μέλλον του Παμβαγιακού!!!

Της Κωνσταντίνας Μάγκα

Όπως είναι ήδη γνωστό ο ιστορικός αθλητικός σύλλογος του χωριού μας Α. Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ, που ιδρύθηκε το 1957, ενδέχεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2024-2025) ν’ αναστείλει τη λειτουργία του και να διαλυθεί.
Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να συμβεί!
Ως εκλεγμένη σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Βαγίων (Δήμου θηβαίων) θεωρώ ότι η εξεύρεση άμεσης λύσης για τη συνέχιση της λειτουργίας του ιστορικού Συλλόγου μας είναι επιτακτική.
Η προσφορά του Συλλόγου προς την κοινωνία, την νεολαία των Βαγίων και της γύρω περιοχής, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, είναι αξιοσημείωτη και άκρως σημαντική.
Όλοι μας, εκλεγμένοι τοπικοί αξιωματούχοι και πολίτες πρέπει να συσπειρωθούμε και να συνεργαστούμε για να στηρίξουμε την ομάδα μας και τη νεολαία μας.
Έχουμε καθήκον απέναντι στα ταλαντούχα παιδιά μας, να στηρίξουμε τον αγώνα και τις προσπάθειές τους.
Ας μην ξεχνάμε ότι η νεολαία είναι η μαγιά για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Θεωρώ ότι είναι άδικο τόσο για τους νέους και τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές μας όσο και για ολόκληρη την κοινωνία των Βαγίων ν’ αφήσουμε να χαθούν οι προσπάθειες τόσων ετών και η ομάδα μας να περάσει στην ιστορία με αυτόν τον άδοξο τρόπο.
Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε το χωριό μας να εξελιχθεί σε όλους τους τομείς και αθλητικά να προχωρήσει μπροστά.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός προάγει το ήθος, τις αξίες, τον πολιτισμό και την παιδεία, τα οποία όλα αυτά τα χρειαζόμαστε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

    Κωνσταντίνα Μάγκα 

Τοπική Συμβουλος
Μείζονος μειοψηφίας Βαγίων.

Σχετικά